Kuormalavat ja lavakannet

Päätuotteitamme ovat erilaiset kuormalavat ja lavakannet. Lisäksi valmistamme ja toimitamme erilaisia puupakkauksia, lautaa, lankkua sekä vaneria määrämittaisina. Yleisesti sanoen: kaikki puutuotteet, mitä tarvitaan tuotteen varastointiin, kuljettamiseen ja pakkaamiseen.

Tuotantomme on keskittynyt eri kokoisiin uusiin kuormalavoihin ja lavakansiin. Nopeasäätöisten lavalinjojemme avulla voimme toimittaa eri rakenteilla valmistettuja lavoja koosta riippumatta.

Lavamme valmistetaan aina riittävän pitkillä ja vahvoilla nauloilla niitä yhtään säästelemättä

Lavamme kestävät aina vertailun muihin vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin.

Tuotteemme ovat ISPM 15 -standardin mukaisia.

ISPM 15 -standardi takaa materiaalien turvallisuuden ja merkityt puutuotteet on mahdollista jäljittää.

Lisätietoa ISPM 15 -standardista

Lavat ja kannet mittojen mukaan

Valmistamme yksilöityjä, asiakaskohtaisia tuotteita. Kuljetettavien tuotteiden koko, paino ja muut ominaisuudet vaihtelevat suuresti, jolloin kuormalavaltakin vaaditaan erityisiä ominaisuuksia.

Varastostamme löytyy myös aina valmiina eri kokoisia lavoja ja kansia, jotka on valmistettu kustannustehokkaasti suurissa sarjoissa. Jos siis tarvitset pienemmän erän ja/tai nopeasti toimitettavan lavatuotteen, meiltä löydät valmiin vaihtoehdon!

Myymme myös uusia FIN- ja EUR-lavoja.

Mikäli Teillä ei ole tarkkaa tarkka tietoa tarvitsemastanne lavasta tai kannesta, klikkaa tästä:

NÄIN VALITSET SOPIVAN KUORMALAVAN

Millaisia kuormalavoja tarvitset?

Kaikki kuvan lavat ovat rakenteeltaan erilaisia 1000x1200 mm kokoisia (FIN-lavan koko).
Valmistamme kuormalavat mittojen ja toiveidesi mukaan. Kuvassa eri rakenteilla olevia 800x1200 mm lavoja (EUR koko) sekä erilaisia 600x800 mm myymälälavoja (puolikas EUR).
Kuormalavan rakenne ja materiaalit valitaan käyttötarkoituksen mukaan.

Ota yhteyttä, niin autamme sopivan kuormalavan valinnassa!

OTA YHTEYTTÄ!

Lavakaulukset

Myymme uusia lavakauluksia.

Lavakaulusten koot (korkeus kaikissa 200 mm):

1000 x 1200 mm (FIN koko)

800 x 1200 mm (EUR koko)

600 x 800 mm (puolikas EUR koko = myymälälavakoko)

Lavakaulukset kuormalavoihin

Kuormalavojen toimitus toiveidenne mukaan

Toimitamme lavoja ja kansia useilla eri toimintamalleilla.

Perinteisen tilaus- ja toimitustavan lisäksi voimme valmistaa lavasi omaan varastoomme valmiiksi odottamaan.

Voimme huolehtia myös omissa tiloissasi olevista lavavarastoista eri tavoin: puramme toimitettavat kuormat, huolehdimme lavojen riittävyydestä varastossa ilman erillistilausta tai mitä ikinä tarvitsetkaan. Toteutustapoja ja -mahdollisuuksia on monia!

OTA YHTEYTTÄ!

Puupakkaukset ja puutavara

Valmistamme erilaisia puupakkauksia mittojen mukaan, esim. umpinaisella laudoituksella tai harvalaudoituksella oleva puulaatikko tai –kehikko.

Toimitamme määrämittaisia lautoja ja lankkuja.

Toimitamme vaneria ja muuta levymateriaalia määrämittoihin sahattuina.

Suoritamme rahtisahausta levysahalla.

OTA YHTEYTTÄ!

Mikä on ISPM 15 -standardi?

ISPM 15 -standardi on tarkoitettu estämään kasvituholaisten leviäminen paikasta toiseen puupakkausten kuljetuksen yhteydessä.

Materiaalin käyttöturvallisuus varmistetaan lämpökäsittelemällä puumateriaali 65° C lämpötilassa vähintään 30 min. Leimassa oleva HT osoittaa lämpökäsittelyä = heat treatment.

Puupakkausten yhteydessä puhutaan usein ISPM 15 -leimasta, IPPC-leimasta, tähkäleimasta, ötökkäleimasta tai leimatusta puupakkausmateriaalista. Nämä kaikki tarkoittavat samaa asiaa.

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira on myöntänyt meille leimausoikeuden omille tuotteillemme. Puutyöliike P. Virtanen Oy:n leimausnumero on FI 5052.

ISPN-15-standardi. Kuormalavat, trukkilavat, pakkauslavat, myymälälavat, puulavat, kertalavat ja erikoispakkaukset

Leimassa esiintyvän valmistajanumeron avulla valmistamamme tuote pystytään jäljittämään ympäri maailman toimitettavista pakkauksista.

Voimme tarvittaessa toimittaa myös kirjallisen, englanninkielisen todistuksen puumateriaalin leimauksesta liitettäväksi vientiasiakirjoihinne.

Puista pakkausmateriaalia ei yleensä tarvitse leimata EU:n sisäkaupassa. Toisinaan vastaanottaja saattaa EU:n sisälläkin vaatia leimaa pakkausmateriaalin kierrätettävyyden ja uudelleenkäytön vuoksi.

Vienti EU:n ulkopuolelle edellyttää pääosin leimausta, ja esimerkiksi Kiina vaatii leimauksen lisäksi kirjallista todistusta. Aivan kaikki maat eivät ISPM 15 -standardia ole ottaneet käyttöön. Lisätietoa ISPM 15 -standardista löytyy Eviran sivuilta .

NÄIN VALITSET SOPIVAN KUORMALAVAN