Puutyöliike P. Virtanen Ky

robotti

Puutyöliike P. Virtanen Ky on 1965 perustettu perheyritys, jonka päätoimiala on puisten kuormalavojen ja siihen liittyvien tuotteiden valmistus. Kasvintuotannon tarkastuskeskus Evira on myöntänyt meille luvan lämpökäsiteltyjen tuotteiden, ISPM 15 standardin mukaisen leimausoikeuden. Tarjoamme myös varastointipalvelua eri tuotteille ja tavaroille kokonaisvaltaisesti aina kuljetuspalveluista ja varastoinnista inventointiin.

Konekantamme on monipuolista ja modernia. Kantavana voimana onkin pieni, tehokas henkilökunta ja laaja huippuunsa viety koneistus. Kuormalavojen, lavakansien yms. valmistukseen meillä on useampi eri nopeasäätöinen ja monipuolinen valmistuslinja. Nopeasäätöisyys ja joustavuus onkin suurin kilpailuvalttimme. Lähes kaikki lavat naulataan koneellisesti hydraulisilla linjoilla, jotka takaavat vahvan ja kestävän lavan. Nopean toimituksen takaa useampi valmistuslinja, joista kiiretilanteissa aina joku voidaan säätää nopeasti tarvittavalle tuotteelle, on kyse sitten isosta tai pienestä valmistuserästä. Kuormalavatuotantoamme tukee luonnollisesti myös joukko muita koneita, kuten levysaha, höyläkone, jyrsinkone yms. Kuormalavatehtaana emme edes halua olla suurin, sillä meille riittää, että olemme paras!

lastaus

Meillä ei lavoja ja tuotteita standardisoida, on vain asiakaskohtaisia tuotteita. Saman kokoista lavaa valmistamme kevyeen- ja raskaaseen käyttöön, lämpökäsiteltynä tai tuoreella laudalla aina asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaan. Näin asiakas saa toimivan lavan kustannustehokkaaseen hintaan. Tämä periaate on kantanut meitä jo yli 40 vuotta ja taannut asiakassuhteita jo vuosikymmenien takaa aina nykypäivään!

Nopean ja varman toimituksen takeena on oman kuljetuskaluston lisäksi luotettavat sopimuskuljettajamme.

Mottomme on: MINKÄ LUPAAMME, SEN PIDÄMME!

Kuormalavoista löydät tarkemmat tiedot TUOTTEET osiosta.
Varastointiin liittyvät asiat löytyvät osiosta VARASTOINTIPALVELU.