Tuotteet

Voisimme luetella pitkän listan eri lavakokoja, joita valmistamme ja pidämme varastossa valmiina asiakkaalle. Mutta miksi tekisimme sen kun asiakkaiden tarpeet ovat niin erilaiset. Eihän kivituotteille tehty lava sovi elintarvikkeille tai paperirullan lava kiville! Usein puhutaan myös kertakäyttölavasta. Sen käsitteen olemme jo unohtaneet, sillä lavamme kestävät kierrätystä kunnes elinkaarensa lopuksi siirtyvät bioenergiaksi, sillä onhan käyttämämme raaka-aine ekologista puuta. Meillä on vain ASIAKASKOHTAISIA LAVOJA JA TUOTTEITA!

Meillä koneelliseen tuotantoon sopivat lavojen ja kansien mitat ovat 400mm:stä 2500 mm:iin. Joka millille omansa, portaattomasti säädettävissä. Jos lavanne ei sovi edellä mainittuun, niin aina on mahdollisuus käsinaulaukseen. Ei kustannustehokkainta, mutta mahdollista.

Kertokaa meille millaisen lavan haluatte, tai mietitään yhdessä eri vaihtoehtoja. Meille tarpeellista tietoa on tavaran paino ja muoto ( säkki, rulla, pahvilaatikko yms. ), sekä se kulkeeko lava kuljettimilla tms. Käytetäänkö lavoissa tuoretta vai kuivattua sahatavaraa. Pitääkö lavat / kannet leimata ISPM 15 leimalla ( ns. lämpökäsitelty sahatavara ulkomaan vietiin EU:n ulkopuolelle ) kasvintuholaisten leviämisen estämiseksi, tai haluatteko nimenne tai logonne näkyviin lavaan.

Oleellista meille on myös tietää lavojen / kansien pinontatapa ( ristikkäin pinous tilaa säästäen tai käyttöasentoon pinottu lavakasetteihin syötön helpottamiseksi ), ja lavapinon max korkeus.

Lavojen ja kansien lisäksi toimitamme määrämittaan katkottua lautaa, lankkua ja kolmiorimaa, ISPM 15 leimoilla ja ilman. Levysahaamme kansiksi ja välilevyiksi eri levyjä. Yleensä kaikkea kuljetukseen ja puupakkaukseen liittyvää.

Kauttamme saat myös lavakaulukset ja puiset kuljetuslaatikot.

OTA YHTEYTTÄ-osiosta löydät selvityskaavakkeen helpottamaan tarjouspyyntöä.

Lisätietoja ISPM 15 leimauksesta löytyy Eviran sivuilta LINKIT osiosta. Vihjeitä, vinkkejä ja esimerkkejä lavoista löytyy kuvista.

Kuvia klikkaamalla kuvat suurenee!

Yllä minilava 400x500 mm.

Alla myymälälava 600x800 mm.

Yllä asiakaskohtainen lava, jossa väli- ja jalkalauta samansuuntaiset.

Alla keskimmäisen kansilaudan sivuilla suurennettu lautaväli, ns. erikoiskansi. Kulmasahattu ja leimattu lava. Kannen reuna naulattu jalan reunan yli = siipilava.

Kuvassa ISPM 15 standardin mukaan leimattu lava. Huomaa kansilaudan pään sijoitus yli välilaudan reunan = siipilava.

Yllä kevytrakenteinen lava, jossa harva kansilaudoitus erikoisvälein.

Alla pitkä lava 5:llä välilaudalla, joka helpottaa käsittelyä lyhyillä trukkihaarukoilla sekä tukevoittaa lavaa.

Yllä pitkä välituki naulattu sisään jalkalaudan päästä. Vähentää lavan painumista kuormalavahyllyssä raskaalla kuormalla. Mitallistettu = höylätty kansilauta.

Alla 1000x1200 mm lava, jossa kaksi reunimmaista kansilautaa naulattu yhteen vahvistamaan lavan reunaa.